Spørsmål vi ofte får om SHFT

Om SHFT

  • Nei. SHFT er en helt ny tjeneste som går ut på at du kan abonnere på bil. I motsetning til leasing binder man seg ikke opp til en avtale som går over flere år, og heller ikke til en spesiell type bil. Vi krever ingen kapitalinnskudd.
  • Nei. Bildelingstjenester gir deg som oftest tilgang på bil for en kortere periode, som for eksempel noen dager eller uker. Prisen er også relativt sett høyere. I SHFT får du din egen bil, så lenge du vil.
  • Abonnement vil si at du betaler en månedlig pris. Tenk på tjenester som Spotify og Netflix. Abonnementet fornyes automatisk hver måned (30 dager), og kan avsluttes før neste periode begynner.
  • Priser i SHFT reflekterer hvor mye det egentlig koster å ha en bil per måned. Dette gir deg som kunde full transparens og forutsigbarhet. Inkludert i prisen er også selve friheten SHFT gir deg, nemlig friheten til å ha bil når og slik det passer for deg. Last ned appen for å utforske biler og priser.
  • SHFT er tilgjengelig i flere byer og områder, og flere lokasjoner legges til fortløpende. Last ned appen for å se om SHFT tilbys nær deg!

Bestilling

Abonnementsavtalen

Bruk av SHFT

Innlevering av bilen

Vil du vite mer om våre biler og priser?
Last ned appen i dag.